keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Vk. 8 Kiinnostus

KETÄ kiinnostaa? Ja MIKÄ kiinnostaa?

Jenny:

Kirjat kiinnostaa. Monikossa. Kaikenlaiset kirjat.
Vanhat kirjat, uudet kirjat, rikosromaanit, romanttiset lällyt, aivot narikkaan kirjat, elämänkerrat, asiakirjat, jopa sanakirjat ;)

Mikä kirja sinua kiinnostaa?

Monesti kirjat ovat vielä ihan parhaita kirjoina, ja ne ovatkin menettäneet hohtonsa siinä vaiheessa kun ne ovat joutuneet päässeet elokuvaksi tai televisiosarjaksi asti. Niin kävi näille kirjoille. Kirjoja suosittelen, liikkuvaa kuvaa en niinkään (Vaikka Taylor Lautner onkin melko hottis ihmissusi ja Alexander Skarsgård sais purra mua millon vaan...)



Paula:
Yhdyn edellisen puhujan kiinnostukseen ja tuppasi ongelman, jotta minkä kiinnostuksen kohteen valitsen tähän. Luonto on mainittu niin monessa kohdassa, että eiköhän se ole tullut jo selväksi. Samoin maaseutu. Ja eläimet. Kirjat on varattu Jennylle ja elokuvien kuvaaminen ei huvittanut nyt... Kamerasta on hankala ottaa kuvaa -paitsi jollain puhelimella-, no ei kiitos.
 Jäljelle jäi tässä pudotuspelissä siis vanhat asiat: talot, esineet, tarina. I love. Vanhat autiotalot ja niiden esineet, ai että. Vanhat kartanot, niiden historia. Mie haaveilen muuttavani sellaiselle vanhalle, isolle kansakoululle ja sisustavani sen mahdollisimman pitkälle alkuperäisillä tavaroilla.. 



Hanna:Kun ei niitä lehmäjuttuja oo vielä tullu tarpeeksi laitettua ;) niin niiden jalostus on sellainen asia, mikä kiinnostaa koko ajan vain enemmän ja enemmän. Varsinkin nyt, kun kohta (siis joskus ens keväänä) rupeaa näkemään sen, mihin suuntaan nämä omat jalostuspäätökset alkaa karjan tasoa viemään. Ainakin nuoriso näyttää nykyään huomattavasti paremmalta, kuin esimerkiksi kaksi vuotta sitten. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälki, kiitos! <3