Tekijät

Paula: 
Maalaistyttö, jolta onnistuu niin lehmän lypsy kuin öljyn vaihto autoon, mutta jonka naiselliset piirteet pysyvät sujuvasti piilossa. Tekee työtään maaseudun ja maatalouden parissa, arvostaa suomalaista ruokaa ja yrittäjää, rakastaa luontoa ja vihaa hyttysiä. Asuu talvet kaupungissa ja kesät maalla anopin tai äidin riesana. Virallisen laskennan mukaan perhekuntaan kuuluu toistaiseksi vain avomies.

Haaveissa on oma talo maalta, opiskelun jatkaminen eri aiheitten parissa, maailmanympärys matka ja uusi kamera. Valokuvaa säännöllisen epäsäännöllisesti Canon EOS 550D kameralla ja on maailman laiskin kuvan käsittelijä.
Oma blogi löytyy täältä.

Jenny:
Vajaa kolmekymppinen havukka nainen, joka tällä hetkellä kantaa titteliä "Kotiäiti" tai lyhyesti Äiti.  On tämän talouden Rouva Resitentti. Hallituksessa istuu vähän päälle kolmekymppinen miehenpuoli, Isi, joka myös tätä asuntoa kodiksensa väittää. Oppositiossa vaikuttaa (tai luule ainakin vaikuttavansa) meidän pikku nilviäiset rakkautemme hedelmät; "Maxi" 4 vee ja "Mini" joka elää elämänsä autuasta ensimmäistä vuotta.

Rakastaa ruokaa (ja sen kyllä huomaa), haaveilee painoindeksistä 20, hyvästä kunnosta, juoksulenkeistä ja romanttisista viikonlopuista. Kaikki nämä haaveet ovat yhtä toteuttamiskelpoisia kun Paulan haaveilema maailmanympärysmatka maatalouslomittajan palkalla.
Käyttää kameraa (siis opettlee, johan tuota vuoden on tuon jo omistanut) Canon EOS 350D ja puhelinta Nokia Lumia 920. Oma blogi täällä.

Nuuhku:

Hanna (Nanna): 
Porukan juniori, puolta vuotta vaille neljännes vuosisadan pallolla tallustellut pohjalais-likka. Yrittää kovasti leikkiä lypsykarjatilan emäntää Savossa, lapset Möhkö 4v ja Pikku-Munkki kohta 2v. Isäntäkin näkyy aina välillä ovella tulevan vastaan, että kait tässä avoliitossa elellään.
Pessimisti ei pety, sillä periaatteella mennään eteenpäin.

Kamerana toimii (jos toimii) Olympus SP-550UZ, joka on jo mallia toinen jalka haudassa. Satunnaisia kuvia saattaa ilmestyä myös lainakameralla (Nikon D50) otettuja, tai puhelimella räpsäistyjä (Sony Ericsson Xperia Active). Omaa blogia ei ole, ja tuskin koskaan tuleekaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälki, kiitos! <3