lauantai 24. elokuuta 2013

Vko 7. Elämänarvot

Nuuhku:
No tämä on pikemminkin tuo. pahemman puoliskon arvoja. Jos nyt sanaa tulkitsen oikein. Marraskuussa täyttää 40 ja ei ole eläissään maistanut edes tupakkia. Hatun noston paikka :) Kuvassa oleva tarra sijaitsee meidän kylpyhuoneessa. Oletushan on ettei vessassa polteta (tai muutenkaa sisällä), mutta tämä ei ollut kaikille ihan selvillä.

Nanna: On kait se tämäkin asia tavallaan elämänarvoihin kuuluva; meidän perheessä syödään pääasiassa vain suomalaista ja suomessa tuotettua ruokaa, ja se asia on tullut lapsillekin (ainakin esikoiselle) jo opetettua. Noissa pusseissa on siis todellista lähiruokaa; oman hiehon lihaa :)Jenny: Kuva kertoo. Elämänarvoja meillä on Koti ja Perhe (eli tämä Lady joka täällä asustaa ja se Raihnainen ukko ja heidän jälkikasvunsa). Koti on siellä missä perhekin, näin olen todennut moneen (13? tai 14?) kertaa muuttaneena...


Paula: 
Allekirjoitan täysin kaikki edelliset, kuuluvat omiin arvoihin. Lisänä sitten tämän, eli puhtaan luonnon ja sen luonnon hiljaisuuden. Mitä kaikkea luonnosta saa, kun sen pitää puhtaana, siistinä ja koskemattomana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä jälki, kiitos! <3